mitt första möte med vågen

jag står framför den på gymmet, jag har gymmat i en halvtimme. Jag ställer mig på den, vågar inte titta ner. Jag gick av igen. (mes, för i helvette, du vet ju vad det kommer stå?) jag ställde mig på den igen. 60,0 kg. med kläder och skor. (och halvfull vattenflaska haha, jag ville ha med den på vågen.. ju mer vikt jag kan skylla på ngt annat..) Läskigt var det.

okej, men jag har uppskattat att ca 5-7 kg ska bort, men kommer fortfarande gå på mått, men väga mig 1 gång i veckan på gymmet för att se om måtten o vikten följs åt  - bra motivation till att jag måste gymma tisdag morgon innan skolan, det blir min väga-dag. så nu kan vi sätta upp ungefärlig målvikt: 53-55kg

Min pojkvän är su underbar just nu, han har verkligen tagit åt sig av saker jag sagt och försöker verkligen få mig att känna mig älskad, jag dör så sööt, vi ska ses imorgon, om jag längtar! bra att jag lyckades pricka in min vilodag ;)

i sommar, då är det totaltraschade jeans som pryder mina smala lår och armband som inte passar ihop som hänger runt mina skinny handleder, kom igen nu tjejer!

Kommentarer
Postat av: Anonym

oooh , jag bara älskar din positiva energi! jag får så mycket tillbaka av att läsa din blogg söt så du får en plats på bloglovin direkt! ( rättare sagt, du ger mig en smäll på häften varje gång jag ens tänker på sötsaker ) taaack baby!

2010-02-23 @ 11:57:49
URL: http://slutaaldrigkampa.blogg.se/
Postat av: cherry

sv: ja det känns helt kanoners just nu :D! stay strooong <3

2010-02-23 @ 17:35:05
URL: http://icecherry.blogg.se/
Postat av: b

Sv; Oh my, har du inte vägt dig på så länge? Duktigt! Önskar att jag också kunde låta bli den där förbaskade vågen, väger mig alldeles för ofta. Haha.



Åh, vi kommer vara så skinny i sommar. Bara ser det framför mig, låren kommer vara perfection.

2010-02-23 @ 18:04:57
URL: http://nevertoothin.blogg.se/
Postat av: skinnylove

åhh, sommar!! vi kommer vara sååå snygga!

2010-02-23 @ 18:11:02
URL: http://skinnylove.webblogg.se/
Postat av: freak

yey! stay strong!

2010-02-23 @ 18:22:42
URL: http://sandrino.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0