paus, för att strukturera och fokusera

Jag har bestämt mig för att äta "normalt" i fyra dagar nu, efter att jag kommit hem och hetsätit då det var kaos här hemma bestämde jag mig för att det var bättre med riktig och ordentlig mat och slippa fundera kring det, samt att få vila från träningen ett tag och pigga till mig - få kontroll på mitt rasande privatliv innan jag fortsätter, därmed en kort bloggpaus.

Jag kommer alltså tillbaka till på måndag, och då ska jag köra stenhårt hela veckan (ledig så jag slipper skola och annat omotiverande skit som förstör) samt ha strukturerat och bestämt mig för exakt hur jag ska göra det här fram till sommaren! det jag redan vet om nästa vecka är att det blir gym 4 dagar och skidåkning med älskling en hel dag, så träningen är spikad, ska läsa massa forum och motivation och strukturera maten bara och hur jag ska träna.

ska alltså äta nyttigt, men mer "normalt", och ha lite vila.

jag kommer såklart forsätta läsa era bloggar (måste ju ladda upp med ett ton motivation nu) och svara på kommentarer ♥

vi hörs på måndag igen, sötnosar!


jag är s ä m s t

Ni är så jävla fina och vackra, en extra kram till demia som alltid peppar och tröstar mig galet, men ni andra är fan så bäst ni med, skulle fan inte klara mig utan er ♥

jag har syndat. Idag har varit en helvettesdag psykiskt, min familj har problem, min lillasyster spårar ur, mamma med henne. Det är så jävla jobbigt att jag snart inte klarar mer. jag hat ätit oxo. Jag har fikat med min pojkvän, chokladboll och varm choklad, jag har ätit två vita bröd med ost och marmelad. Han har hållt om mig i timmar, skakandes, gråtandes.

jag vill bli smal och vacker för den killen som nyss smekte mitt hår och talade om för mig att jag inte ska vara ledsen, att jag betyder hela världen för honom, han som nyss pratade om att han vill spendera hela livet med mig, han som log stort och sa att jag ska bli hans fotbollsfru, annars strejkar han. Han är värd en vacker flickvän som mår bra med sig själv.

Jag ska fan klara det här. Både situationen hemma och den här jävla viktnedgången!
imorgon ska jag äta bra, ska ikväll skriva en lista på anledningar till varför jag vill det här och läsa era bloggar såklart. Imorgon ska jag även gymma. Helst 1,5 timme, minst 1 timme, jag får se hur mycket jag orkar - vill inte pressa sönder mig själv så jag lägger av helt just nu..

och det här handlar inte om att jag ska svälta mig - alls. det handlar om att jag ska träna och dra ner på kolhydrater ett tag tills jag ser ett resultat för att sedna öka träning och intag. tro mig, jag har varit gravt ätstörd och det är inget jag strävar efter igen, gah! så kommentarer från anonyma (fega) idioter som ska tala om för mig att jag är sjuuk - fuck off!

hoppas ni haft en bättre dag än mig vackra tjejer.♥
kan hon, kan vi!


planering imorgon, torsdag
frukost: 2 knäcke + leverpastej
lunch: potatis + purjolökssoppa
mellanmål: banan
middag: ngt nyttigt hoppas jag..
//  träning: konditionsträning på gymmet 1-1,5h

planer morgondagen (kan härmed meddella att den där enda onyttiga dagen denna veckan är förbrukad, och det är... tisdag?)

tjatja, igen, det tog inte lång stund. Nu har jag förbrukat den där enda dagen jag fick äta ett "undantag". det blev ½semla. säg att det inte är så illa? jag mår dåligt och undrar hur fan jag ska klara helgen utan att faila (för om jag äter gott nu, när jag tagit semlan, är det fail!) Jag vill klara det. Jag ska verkligen försöka, ska prata med min pojkvän imorgon (ifall att tågen inte går t götet ska jag vara med honom i helgen) och berätta hur det ligger till, hoppas att han går med på en nyttig helg. jag ska, om tågen till göteborg inte går, även gymma antingen lördg eller söndag, troligast lördag morgon - dvs. en extra timmes träning den här veckan.

morgondagens planerade intag!
frukost: gröt m lite sylt + mjölk
mellanmål: 1 banan
lunch: fläskfile + pepparsås
mellanmål: 1 banan, kaffe på stan med älskling (längtarlängtar)
middag: det som serveras i kontrollerad mängd

update: känner mig inte lika nere, får lov att klara helgen helt enkelt! peppad som fan igen, och längtar efter o få träffa min baby, han är min bästa motivation och stöttar alltid!:D




delmål

jag har bestämt mig för att sätta upp delmål för att riktigt komma in i rutiner och beteenden som är bra för min viktnedgång! satt ett delmål/vecka fram till v. 11, kommer fylla på i kommande inlägg. tänkte dela med mig av mina fina mål

Vecka

Delmål

8

Äta nyttigt (mörkt bröd i mycket liten mängd ok) alla dagar med ett litet undantag för en dag, träna regelbundet

9

Dra ner på kolhydraterna i den vanliga kosten betydelsefullt, öka fett och protein (+mål 1)

10

Träna minst 3,5h kondition denna veckan

(+mål 1&2)

11

2 st intervallpass på cykeln i 40 min (5 min fort, 10 min långsamt m högre motstånd) denna veckan (+mål 1&2)


vad tror ni? låter det helt idiotiskt? kommer såklart äta liknande som förut, bara att jag koncentrerar mig på ett mål/vecka, tror det är smart, så det inte verkar som att jag ska klara av hela världen på en gång..

magen,magen,magen...♥

mitt första möte med vågen

jag står framför den på gymmet, jag har gymmat i en halvtimme. Jag ställer mig på den, vågar inte titta ner. Jag gick av igen. (mes, för i helvette, du vet ju vad det kommer stå?) jag ställde mig på den igen. 60,0 kg. med kläder och skor. (och halvfull vattenflaska haha, jag ville ha med den på vågen.. ju mer vikt jag kan skylla på ngt annat..) Läskigt var det.

okej, men jag har uppskattat att ca 5-7 kg ska bort, men kommer fortfarande gå på mått, men väga mig 1 gång i veckan på gymmet för att se om måtten o vikten följs åt  - bra motivation till att jag måste gymma tisdag morgon innan skolan, det blir min väga-dag. så nu kan vi sätta upp ungefärlig målvikt: 53-55kg

Min pojkvän är su underbar just nu, han har verkligen tagit åt sig av saker jag sagt och försöker verkligen få mig att känna mig älskad, jag dör så sööt, vi ska ses imorgon, om jag längtar! bra att jag lyckades pricka in min vilodag ;)

i sommar, då är det totaltraschade jeans som pryder mina smala lår och armband som inte passar ihop som hänger runt mina skinny handleder, kom igen nu tjejer!

raraohlala

tog ut mig rätt ordentligt på gymmet idag, skönt!
imorgon blir det 30 min spinning i intervaller och med varierande motstånd och sedan 15 min crosstrainer innan skolan! :D
det blev svingod pasta med spenat och ostsås till middag, en av de där sakerna man inte borde äta men jag åt ändå, kontrollerad mängd och massa grönsaker, duktig!

planering morgondagens mat:
Frukost: gröt + mjölk
lunch: grönsaker + massa vatten
mellanmål: 1 banan
middag: det som serveras huvudsakligen protein och fett

jag börjar se skillnad på min kropp, så himla roligt!!
ska köra fettförbrännande träning 4-5 dagar i veckan i två veckor för att sedan lägga in lite mer styrketräning och forma kroppen mer (kommer dock köra 8min abs de dagar jag vilar från gymmet!)
haha, jag ska väga mig imorgon på gymmet, med kläder och skor, får jag dra bort 1,5 kg då? (snälla ;P) haha, fan va läskigt, har ingen aning om vad jag väger? har inte vägt mig sedan vår våg fick slut på batterier, typ.. 2008?

hur har er dag varit flickor?

hihi nej, inte jag på bilden, nej, men snart ser jag ut sådär;)


time to hit the gym

nu ska jag snart dra mig till gymmet.. 1,5 timme ska spenderas där :D
funderade lite på vad jag kan väga nyss, till mina 171 cm.. kanske.. 58? jag vettefan, vet verkligen inte, haha,  vägde 64 när jag var störst (inte brydde mig) för ett tag sen.. haha bra där:p bryr mig inte så mycket om hur mycket jag väger, för det första kör jag ju på mått och sedan spelar det mer roll hur det ser ut.

hoppas ni haft en grym dag hittills tjejer!♥

träningsschema för veckan och matplanering för imorgon

Jag har fan inte orkat blogga på hela helgen, tappade lusten, hade det så himla kul hela helgen, fick i mig lite skit, men det är inte värt ångesten och jag peppar istället för den bästa veckan i mitt liv!

träningsschema:
måndag: 1,5h lågintensiv konditionsträning på gymmet
tisdag: 45 min lågintensiv konditionsträning på gymmet
onsdag: vilodag
torsdag: 1,5 h lågintensiv konditionsträning på gymmet
fredag: 1h lågintensiv konditionsträning på gymmet
lördag: vilodag - är i gbg
söndag: vilodag - är i gbg

matplanering för imorgon
frukost: 2knäckebröd m leverpastej + mjölk
lunch: fetaost + grönsaker + massa vatten
mellanmål: 2dl yoghurt m müsli (innan träning) + te (efter träning, innan middagen)
middag: det som serveras i proteinväg

Nu ska jag läsa era bloggar, peppa mig själv som fan!!
hur har er helg varit?

Mått fredag 19/2-10 (efter 2 veckor)

nya mått (startmått):
under bysten: 74,5 cm (76 cm)
tjockaste delen på magen
("bullen" & runt mina "love-handles"):
87,5 cm (89,5 cm)
låren(precis under rumpan)
53 cm (54,5)

lustigt att jag förlorat 1,5 cm på alla ställen, hah
opalocko, resultat! :) trots allt strul med gymkort, faildagar och så, skönt att se det!
nu ska jag koka te och äta min frukostbanan, sen Skola!

kärlek till er tjejer!♥



köttfärssås med smält ost..

.. blir min middag. gott. det är inte fett jag är rädd för, utan kolhydrater.

jag är helt slut, orkar inte skriva så mycket. Men ska lägga in planering, kommentera era bloggar och läsa era uppdateringar s jag blir peppad inför imorgon! :)

planerat intag imorgon:
frukost: 1 banan + vatten
lunch: 1 banan
middag: mat hos pojkvännen
övrigt: fest, så det lär bli alkohol

jag vill äta lite imorgon, behöver känna att jag klarar av det också. behöver känna mig hungrig, ha en platt mage, få höra pojkvännens "du är så smal, du har gått ner ännu mer" när han tar handen runt min midja..

stay strong finaste tjejer♥

gillar inte Jessica Alba (diggar dock hennes efternamn - gissa varför?) men den här bilden är lovely!

14,5 veckor, 100 dagar

Idag har gått så jävla bra, hade gärna gymmat dock, men jag har ju uttalad vilodag och jag hade inte hunnit ändå. Jag ska dock göra 8min abs innan jag slocknar för ikväll (ska upp fem imorgon, fem?). Men matmässigt har dagen varit perfekt.
Jag klurade lite på matschema för imorgon, vill inte äta för mycket, men heller inte för lite, då är risken att jag hetsar när jag kommer hem, trött och hungrig, för stor. så det blir ganska mycket imorgon, men det är nog okej, eller? åker ju skidor hela dagen.. vad tycker ni? ta risken eller spela säkert?

så här hade jag tänkt mig
Frukost: gröt + 1 glas mjölk
mellanmål: 1 grov macka m leverpastej + ½vitamin well
lunch: ngt i romme, det nyttigaste som går..
mellanmål: 1 grov macka m leverpastej + ½vitamin well (ev. 1 banan)
middag: köttfärssås + 1 glas mjölk
om jag inte känner mig hungrig vid ngt av mellanmålen så kommer jag självklart inte äta dem bara för att, de finns där för att jag ska ha alternativ när alla trycker i sig chips och godis på bussen tex.

Jag är verkligen peppad nu,
har fan lite ångest över att det är fest på fredag, får äta minimalt på förmiddagen och bara ta lite mat innan vi drar dit (så det inte spårar totalt m alkohol på tom mage). Dock vet jag att det blir godis dagen efter framför en film med älskling, men jag tänker fan äta lite, några bitar, och sen gymma 1,5 timme när jag dragit hem. och även på söndagen.
Den här helgen ska gå så himla bra, förutom godiset på lördag morgon som ska gymmas/promeneras bort fyrdubbelt! :D
kom igen nu tjejer, nu kör vi 14,5 veckor eller ca 100 dagar kvar till sommaren, kom igeeeen!

Ibland behöver man ta en break..

.. som idag, jag sket i att gå förmiddagen i skolan, känns värt, jag var såå trött. Det blev ingen frukost så jag får ändra dagens intag lite,
så här vill jag att det ska se ut
frukost: -
lunch: gröt + 1 glas mjölk
mellanmål: 1 banan
middag: köttfärssås och sallad

idag ska bli en bra bra dag, har dock vilodag, måste typ sova direkt efter maten, ska ju upp svinigt tidigt och åka skidor hela dagen imorgon, så det känns great ("oj jag glömde köpa godis till bussen").
Jag är så peppad nu,
måste börja göra mig iordning och åka till skolan och skriva prov, men om jag hinner läser jag era bloggar och svarar på era underbara kommentarer!♥
hoppas ni får en underbar onsdag tjejer!

NYSTART - fan vad det behövs

Småfailat lite några dagar i rad, mest för att jag "behövt" äta skit.. Men idag vid middagen tog jag tre mackor (surdeg visserligien) helt frivillig och jag blir så arg!

ikväll ska jag gymma hårt i 45 min. (det blev en timme - plugget får lida och jag failar på provet imorgon, men jag har tränat en timme o fan va bra det känns!!!!!)

Imorgon är det nystart gällande maten, skärpning! jag ska fan mäta mig igen på fredag morgon, vill inte se ökade mått eller hur? kom igen nu, kööööör!!

planering morgondagens mat:
Frukost: Gröt + mjölk
Lunch: 1 surdegsmacka m leverpastej (skitmat i skolan)
mellanmål: 1 dl yoghurt och te
middag: det som serveras i proteinväg

ska läsa era bloggar, och om en timme ska jag iväg till gymmet (de har pass där nu och jag pallar inte vara där när det är maxat med folk)♥



vänder klumpen i magen till en peppande faktor..

... Min killerbody ska övertyga min pojkvän om att jag är bäst. höh. inte för att jag egentligen tror att det är något. Men jag känner mig hotad - han förtjänar inte att jag inte litar på honom, men jag är paraniod. Ska inte låta det gå ut över honom - utan använda det som peppande faktor - jag ska bli tusen ggr hetare än henne

Idag kom mitt efterlängtade gymkort! - tänkte lägga upp lite träningsschema över den fortsatta veckan:
Idag: 30 min (minst) på gymmet
Onsdag: Vilodag
Torsdag: Romme - heldag med skidor
Fredag: vilodag
Lördag: ca 1 h gym på eftermiddagen
Söndag: ca 1 h på gym morgonen

idag har jag faktiskt lite ångest, fick i mig två gelehjärtan och en liten chokladboll, vår lärare bjöd på 5 olika kakor och godis idag, var tvungen och ta lite, hon trugade som en idiot. Kompenseras på gymmet och med en kalorifattig soppa till middag, så här kommer intaget se ut när den här matdagen är helt slut om ungefär en timme:
Frukost: 2 knäcke + leverpastej
lunch: 1 bit fläskarre + rivna morötter
middag: grönsakssoppa
övrigt: 2 gelehjärtan, chokladboll, massa TE

hur har er tisdag gått, tjejer?

dom där gångerna man "måste äta"

.. typ när ens bästa vän fyller arton. så var fallet idag, så jag åt liiiite på dagen då jag visste att födelsedag = tacos+tårta.. mycket riktigt. Blä, ångest.

Frukost: 2 små knäcke + leverpastej
lunch: 2 små päron
middag: tacos (inget bröd) och tårta till efterrätt

Mina händer är kalla, gör typ ont att skriva, men jag hinner inte vänta - måste upp tidigt imorgon trots sovmorgon och träna lite (jag ville gymma - har gymkortet kommit? nej = jag börjar snart gråta!!) den här veckan är jag hård mot mig själv - det har ju för fan dykt upp ett hot, en snygging, någon han googlat på.. "bara en i klassen" jag orkar inte känna mig paranoid, istället ska jag bli smal, känna mig snygg och säker.

Tänkte lägga in en planering för maten imorgon också:
Frukost: 2 knäcke + leverpastej
lunch: lite fläskkarre, grönsaker
mellanmål: 1 dl yoghurt
middag: det som serveras - protein!

Nu ska jag läsa bloggar, försöka lugna ner mig (hotad-hotad ekar i hjärnan) och peppa mig själv, nu jävlar brudar!♥

back on track

vad fina ni är, som bryr er, blir helt varm inuti, och S - visst kärlek till dig, du är inte sämst!

Det som hände var att Min pojkvän höll på att blåsa av hela vår helg - dvs att jag inte skulle få träffa honom på två veckor. Han ville inte träffa mig.
Men det löste sig och han  har gett mig så himla mycket kärlek i helgen att jag är lycklig igen. Dock går det, tydligen, en hottie i hans klass - motiation, jag kommer bli hetare!

Jag ska läsa era bloggar nu, och sen duscha och sova, jag är helt slut. Jag ska försöka svara på era fina kommentarer innan jag slocknar också :)
En ny vecka imorgon tjejer, 15 veckor kvar till sista veckan i Maj!(jag ska ner minst 0,5 kg i veckan tills dess..)♥



Han tröttnar

Min pojkvän sårade mig något oerhört nyss. jag dog nästan.

Ingen skit nu tjejer,
kommer inte kunna uppdatera förrän imorgon, men jag kan svara på kommentarer och läsa era bloggar ikväll, ni är bäst i världen, Kärlek till er♥


i just want to make you proud of me, love

Okej dom där jävla mackorna kan ta sig! Jag ska bli smal ändå - nu är det en ny timme, ny minut att göra bra val på istället!

update.
okej, förlåt. verkligen förlåt.
Jag tog några chips och dip, hjärnan skreeek; nu skriker kroppen - mätt, svullen (lite iaf, eller så är det min hjärna som är det). Fyfan för mig, förlåt, jag lovade. förlåt demia, ängel, förlåt. Fan vad jag hatar sveriges äta-helger, dom suger.

Imorgon tjejer, jag lovar er, på allt (detta löftet ska jag hålla, make it up to you) är det frukost och sen grönsaker på kvällen, ska försöka undvika den där jävla muffinsen! jag ska vara hungrig. utan att faila! och för söndagen har jag en awesome plan, den leverar jag imorgon, förhoppningsvis mer glad.

jag vill att min pojkvän ska vara stolt, tycka att jag är sexig och finast i världen, varför förstår jag för mig själv?

Not every day is perfect

okej.. frukost: gröt, lunch: måltidsersättning, grymt nöjd. Skoldagen gick fort. Sen kommer jag hem, har gymkortet kommit? - nej. suck, ingen träning på hela helgen med andra ord (pojkvänshelg..). vad gör jag åt saken? kokar varm choklad, och äter tre mackor (lyckligtvis vetesurdeg = lite bättre iaf) med salami och smör.
Ångrade mig i samma sekund som jag svalt sista tuggan - vad sa vi om mellanmålet? - banan!
Snacka om att vara sämst. Under middagen ikväll är det bäst för mig att det inte passerar mycket mat över mina läppar. Idag blir det 8min abs och lite andra övningar. Fast helst vill jag bara lägga mig i sängen, borra ner huvudet i kudden och gråta - heela veckan har ju gått så jävla bra, fram tills nu.

Men jag ska inte låta det här spåra ur i någon sorts hetskväll - möjligheterna finns ju då det finns chips och dipp i mångder här hemma på fredagar, jag ska hålla mig till min mörka choklad. bara två bitar, max!
Och imorgon, tänkte jag straffa mig själv lite (låt mig, det får mig att må bra okej?). Måste dock äta frukost med familjen.

morgondagens planering:
Frukost: Gröt med kanel + 1 glas mjölk
middag: grönsaker hemma hos pojkvännen (tackar gud för att hans farsa är hälsofreak)
övrigt: eventuellt en halv muffin, om pojkvännen slår på sina puppy-eyes (ska försöka skylla på att jag fått i mig för mkt deg när jag bakade dem, att jag är mätt, och bah bah, men funkar det inte - han känner mig - lär det bli en halv muffin)

hur fan ska jag kunna gå ner om jag äter bröd? dricker söt choklad? aldrig kommer iväg till gymmet? sämst.


update: okej, nu har magen sjunkit ihop lite, och jag vill inte gråta längre. Men seriöst - jag hade väl kunnat skippa den varma chokladen i alla fall? hemskt besviken på mig själv.. :/

And when I told you it's forever - then it's how it's gonna be

Blev fisk och lite cremefraiche till middag. Lax, mycket nyttigt, fetter som ökar fettförbränningen - hur bra?
jag har btw en hangup på låttexter som rubriker, oups!

Tänkte langa en planering inför imorgon
mat:
Frukost: Havregrynsgröt m kanel + 1 glas mjölk
Lunch: 1 nutrilett måltidsersättnings bar + massa vatten
mellanmål: 1 banan (ev. cola light 33 cl.)
middag: som vanligt protein/fett
övrigt: kommer bli tvungen att äta ngt "snask" (mamma.. enought said) så jag har köpt hem 70% choklad som jag tänkte ta två bitar av ungefär :)

måltidsersättnings bars kör jag på de dagar det är omöjlig mat i skolan, dvs. typ som imorgon när det är lasagne eller pizzabröd - blä!
Jag och evelina har bestämt att posten kommer imorgon, så imorgon blir det gymmet direkt efter skolan! tumme upp!
kom igen nu tjejer, det går bra nu, och går det inte bra? - imorgon är en ny och fräsh fredag, den klarar ni tjejer, för ni är så jäkla bääst!! ♥
nu ska jag se om ni uppdaterat ngt, sen köra mina fina övningar :)


uh oh she's fire fire oh, you know she's fire oh

Denna dagen har hitills varit grym, i matväg. ätit precis som jag planerade (förra inlägget) och när man kommer hem från skolan och vill stoppa i sig en fet ljus macka med stark, fransk salami, så loggar jag in och ser era fina kommentarer, där försvann det suget! :)

Mitt jävla gymkort har inte kommit än, posthelvette, som sagt! motionsmässigt skiter sig alltså den här dagen - tänkte jag först. Sen tänkte jag - okej, imorgon måste gymkortet kommit (det börjar gälla idag) alltså gymmar jag imorgon direkt efter skolan - fettförbrannande träning, och idag kör jag istället styrketräning/tonande övningar, man måste ju forma kroppen också, right?
lyssnar på usher och framförallt jay sean, en favorit, jävligt sexistiska låtar kanske (ride it, fire, maybe, tonight) men alla dem kan man leva sig in i, dom handlar om oss, det är så killarna kommer tänka om oss i sommar!

langar några peppande jay sean citat:
"She don’t know what she does
That’s why I'm into her
I just melt with her touch (when I get close to her)
I just cant get enough (when I’m alone with her)
And I can feel myself burning"

"when your body's calling me, like a moth to the flame (oh hoo)
and i can tell that you wanting me, and shorty i feel the same
so you ain't going nowhere
Did you think i was letting you go
Home tonight
Did you think i was letting your body outer my sight..."

KOM IGEN NU TJEJER!
vi klarar det här!♥


Volim te

dagens intag blev:
frukost 2 små surdegsmackor med ost + 1 glas mjölk
lunch: omelett med salami o ost + 1 liiitet glas juice
middag: en bit lasagne + cola light

middagen ändrades då min älskling åt innan träningen och lyckades bli så orolig då jag inte ville äta att jag åt en bit ändå, det var värt det, lättnaden i hans rådjursögon var skönt att se. Jag vill inte göra honom orolig, han har gått igenom så hemskt mycket tillsammans med mig, jag vill att han ska få må bra nu, och inte behöva oroa sig.
dock är min älskling det som peppar mig mest till att gå ner, han har den där perfekta kroppen, en boxares breda axlar och armmuskler, en underbar mage och en fotbollsspelares grymma lår, som hans flickvän vill jag att min kropp ska matcha hans kropps perfektion, förstår ni er på tänket?

jag är dock mindre nöjd med intaget, eller snarare inte nöjd. antar att der beror på att jag är så mätt nu efter lasagnen och colan, egentligen var det ju helt okej. :) antar också att det beror på att jag inte fick den där powerwalken imorse, men jag kan ju säga att min syster var jätteduktig så det var värt det ändå :)

imorgon kommer bli en grym dag, jag ska gymma, om mitt gymkort behagar komma, direkt efter skolan! annars ska jag gymma lite senare på kvällen då som har "provträningar" då kan man passa på och slinka in och träna, fattar inte varför det jäkla kortet inte kommer, posthelvete?

planering morgondagens intag:
Frukost: ½ portion havregrynsgröt + 1 glas mjölk
lunch: måltidsersättnings bar
mellanmål: 1 banan innan gymmet! (ev med yoghurt)
middag: lite av det som serveras i sallads- och proteinväg + mängder av vatten

hoppas ni har haft en toppendag tjejer! stay strong, ni är så fina!♥



prioriteringar

Det ser ut som att det inte blir någon powerwalk idag, jag hinner helt enkelt inte! Min älskade, vackra lillasyster kom inte som ett ljus imorse och ville att jag skulle komma till hennes genrep - hon går musikskola. Hon såg ut att bli överlycklig när jag sa ja, så självklart väger det tyngre än powerwalken. Min fina syster som varit så ledsen, skurit sig, haft panikångest; men nu har hon musiken, hon är så duktig. och glad. Jag är stolt över min starka syster!

Men annars ska det här bli den bästa onsdagen i våra liv, okej? ska kompensera powerwalken med att springa i alla trappor jag ser idag, och kanske ta en promenad hemma hos pojkvännen. Jag kan gå till ica där och köpa min måltidsersättning när han åkt på träning, hur bra? ska även göra lunchomeletten på endast ett ägg, och jag åt bara en liten surdegsmacka till frukost, som lite kompensation :)

jag är så pepp, och hoppas verkligen att jag kan sprida lite glad energi till er också, i sommar kommer det vara oss som flickvännerna ger bitchblickar när pojkvännerna vänder på huvudet efter oss!
När vi sitter ner kommer vi få hudveck på magen, inget annat, nyckelbenen kommer synas under den brunbrända huden och benen och rumpan ska vi inte ens prata om - savršen! (perfek på serbiska, min pojkvän håller på å lära mig) hoppas dagen blir toppen för er, jag hör väl av mig senare ikväll om hur den gått för mig :)


drömmen är väl att killarna ska konstatera, genom kläderna, jävlar hon har killerbody!♥

Kära ångest, jag ber dig högtidligen att dra åt helvette denna afton

Ja, nu har jag ätit tårta, mamma skar upp biten, den var stor. Som tur var var det bara moussetårta, den är knappt söt alls. passionsfrukt. Det dög, och jag ber min ångest att dra åt helvette, gå och hemsök någon annan (dock ingen av mina tjejer okej??) Jag har haft träningsvärk som suttit i hela dagen och tröttade ut mig själv totalt på powerwalken idag, den där tårtan kommer efter morgondagens powerwalk vara ett minne blott, never on my hips!

Jag har verkligen börjat känna motivationen nu, och det är fan tack vare er tjejer, ni är änglar. Utan all er pepp, utan att läsa om alla era tankar runt det här i era underbara bloggar skulle jag nog inte klara det här, men nu jävlar, vi kommer bli så fina!:)♥

jag har planerat morgondagens intag/träning;
Frukost: två små surdegsmackor med ost + 1 glas mjölk
Lunch: omelett (2 ägg) med salami och ost
Middag: 1 naturdiet bar + massa vatten
motionen blir en timmes powerwalk och lite hemmaövningar

imorgon ska jag träffa min älskade pojkvän, första gången på flera veckor som det inte går minst en vecka emellan när vi ses, tacka gud för studiedagar!
har dagen varit bra för er tjejer? ♥

killerbody i sommar? jatack!

Changes

mamma fyller år idag, och lär köpa hem tårta.. jag måste äta lite, det blir så arga annars (tjat tjat tjat), men den biten får allt vara liten, och för att det inte ska räknas som fail (detta är ju vår failfria vecka) ska jag träna bort den också, träna lite ikväll och sedan plussa på en timme på powerwalken imorgon så jämnar det ut sig, då kan jag väl inte räkna det som fail huh? :/ jag vill helst hålla mig ifrån sådant där, för att hålla sötsuget borta.. säg att det inte kommer räknas som fail, snälla någon? :/

haha, dagen har ändrats en del, som tur var inte till så mycket sämre..
Frukost: 2 små surdegsmackor med chreme fraiche + avocado, 1 glas mjölk
lunch: 1 tallrik gröt
så här ska jag försöka fortsätta dagen!
middag: lite risotto, grönsallad
efterrätt: tårta, minibit!

jag kan inte med att äta mellanmål när jag vet om att tårtan kommer bli ett måste ikväll, tror på att ångesten blir mindre om jag gör så. Dessutom är jag faktiskt inte hungrig, det var en stor tallrik gröt haha :)

Det suger verkligen när man inte kan välja själv om man ska äta det där onyttiga eller inte.. Min mamma är som blondinbella haha; ät för själen, ni vet? hon snackar ofta om hur negativt idialen påverkar oss etc. så det är svårt att försöka gå ner i det här huset.. :P

kom igen nu brudar, hur har dagen gått hittills för er? ♥


legen... wait for it... dariest!!

så jävla härligt med all respons från er, ni är så jäkla underbara - och duktiga!!

Jag har precis käkat frukost och ska snart ge mig ut på en timmes promenad!
Så jäkla knäppt, igår gjorde jag utfallssteg fram o tillbaka från o till köket när jag skulle hämta in min dator dit, och idag har jag sjukaste träningsvärken i rumpan! inte det att jag har en otränad rumpa, men jag kan egentligen inte göra utfallssteg pga knäskada, så nu när jag gjorde det tog det som faan - dvs. fler utfallssteg i framtiden!!

Idag har jag bestämt för att ändra dagens lunch till gröt med liite sylt på - jag blev så sugen på det och det är ju en av de "tillåtna" sakerna - så varför inte gå efter sitt sug när man ändå är sugen på ngt sådant? omeletten med salami - idéen sparar jag till morgondagens lunch!

okej, detta kommer bli den bästa tisdagen i världshistorien!! (fram tills nästa tisdag, för den kommer bli ÄNNU bättre!!) kom igen nu tjejer, nu köör vi!


saknad är den värsta känslan som finns

Jag saknar så det gör ont, jag skakar av köld och känner mig helt tom.
jag hatar att sakna, jag hatar att känna mig halv. jag hatar gråten som rinner, ostoppbar, och får mig att skaka i hela kroppen.


Jag har i alla fall planerat morgondagens matintag;
Frukost: två små surdegsmackor + avocado + creme fraiche
Lunch: omelett m salami och ost
mellanmål: 1 äpple m yoghurt + kanel
middag: som vanligt; det som serveras i protein/salladsväg
träningen för imorgon är liksom idag en timmes promenad i rask takt och lite övningar hemma.

Jag är så tom. Jag älskar så jävla mycket, men jag är lika värdelös på det som jag är tjock. depp, depp. för sent för att dämpa smärtan med mat, jag är för trött. Ska göra mig iordning och sova snart, gråten har tagit de sista  krafterna.
Förlåt för värsta deppinlägget, men matmässigt/träningsmässigt har dagen varit gryyym!

tänkt perfekt mage, tänk perfekt mage...

Måndag

Lam rubrik, men man kan inte alltid få till det.
Idag har varit en braa dag hittills, och nu ska jag inte äta ngt mer! :) hade redan innan ett utfört all min planerade träning och maten har gått som på räls, unnade mig tom en potatis till middagen (undviker ju kolhydrater, speciellt kvällstid, andra tider på dagen kan jag äta nyttiga sådana) för att jag kände att jag behövde det för att inte tröttna, motivationen tröt lite där på eftermiddagen. Men nu känner jag mig nöjd, men jävlar vilket sötsug som satt in! alltid efter man ätit också?

Men sötsuget ska jag stå emot, man kan inte ge efter första dagen i vår failfria vecka, right? Jag ska göra mig en kopp te, ignorera fatet med pepparkakor i vardagsrummet och lägga mig på sängen och läsa era bloggar och planera morgondagens mat - nu när jag är ledig har jag verkligen chansen att lägga upp exakt vad jag ska äta! :)

hur har dagen gått för er, alla fina?♥
√ be strong!

here we go girls!

vår failfria vecka börjar nu, right?

keep fighting, stay strong!♥
i sommar är det vi som får de avundsjuka blickarna!

son, have you seen the world?

Nu är jag tillbaka, åt en riktigt bra middag, mager kyckling med creme fraiche och grillade grönsaker, så nu känns den biten bra i alla fall. Jag känner mig fortfarande otroligt nere, men dödsångesten klingar av i alla fall, känner mig äckligt lugn. seg.

Jag tänkte planera veckans träning lite;
Måndag - promenad 1h, rask takt; övningar hemma; mage och rumpa
Tisdag - promenad 1h, rask takt; övningar hemma; mage och rumpa
Onsdag - promenad 1h, rask takt; övningar hemma; mage och rumpa
Torsdag - gymmet; kondition 30 min, styrka 30 min
Fredag - vila (hinner inte)
Lördag - 1h promenad
Söndag - gymmet; kondition 30 min, styrka 30 min
Jag försöker med det här, måste hitta ett mellanting, där jag inte får ångest över att jag gjort för lite, och där jag inte bryter ihop för att jag känner mig pressad och det blir för mycket; tror det här ska funka.


Planering matintag - Måndag 8/2
Frukost: omelett m ost + 1 glas mjölk
Lunch: 1 äpple + 1 banan m yoghurt och massa kanel
mellanmål: 1 knäckebröd + 1 kokt ägg
middag: det som bjuds i proteinväg/salladsväg

det här ska jag väl klara, jag är peppad på det, även om jag är nere. Vet att det skulle göra mig glad att klara det, så jag ska göra det.
Ska klara denna veckan, utan några stora misstag!

de här bilderna tillsammans med faktumet att min pojkvän är boxare, men den där perfekta -smala men enormt muskulösa kroppen, peppar mig!

stay strong alla fina!♥
Imagine that the pillow that you cried on was my chest

step by step, breath by breath

jag vill bara glömma den här helgen.
vet faktiskt inte hur en gick matmässigt, höll inte koll, varken bra eller dåligt tror jag. anledningen till att jag vill glömma helgen är att det brast. jag bröt ihop, totalt. Ville dö. som tur var var min fina pojkvän där och pratade med mig och tog hand om mig, så jag fick aldrig chansen o känna mig ensam,vilket nog var tur.
Jag börjar komma ur den ledsna dvalan nu, bitvis.


Har bestämt mig för att fokusera på mat, träning och mig själv de tre dagar jag nu är ledig. Göra allt felfritt, få mig att känna mig bra. Jag ska sätta mig o läsa era bloggar nu. Det fick mig att le när jag såg era fina kommentarer när jag loggade in, tack! Jag ska svara, efterhand, ni är så fina och duktiga!
jag återkommer lite senare idag om planer för morgondagen, förhoppningsvis gladare.

fokusera, stay strong alla fina, det ska jag försöka göra.<3




Lördag - today is gonna be a good day

demia fick mig o fatta att jag nog är lite konstig, haha, tidigare igår kommenterade jag hos henne o försökrade henne om att en semla inte gjorde ngt, att det kommer gå bra ändå. och så fick jag panik över min sockerkaksbit, men nu har jag tänkt på det, och det gör inget. idag är en ny dag! och den kommer bli braa...

idag ska jag träffa min pojkvän, var en vecka sen så jag längtar, men först ska jag på bio med familjen och sedan ut o äta, hoppas vi går ngn bra stans där man kan välja något som inte är alltför onyttigt! :)

tänkte mig något sånt här idag (kommer nog inte uppdatera så mycket mer, vill inte sitta o blogga hos Pojken när vi ses så sällan :P)

Frukost: blåbärssmoothie + omelett
Lunch: banan i yoghurt
tidig middag: (ute) en sallad förhoppningsvis
på kvällen(vid vanlig midagstid så att säga): lite frukt
ska gå ut och gå med mamma så fort jag ätit frukost/städat lite, lär väl vara ute en timme. ikväll lär jag o pojken även gå ut med våra tre galna hundar, så lite ska jag nog lyckas göra av med:)

det här är vi i sommar tjejer, perfektion (miranda kerr)
stay strong,♥

fail

fan jag kan verkligen inte vara trött, man tänker ju inte, mamma ställde fram en sockerkakasbit framför mig och jag åt. helt ärligt talat utan att tänka, efter åt bah "men vafan, IDIOT!!"

from imorgon ska jag minska på maten mer, stenhård viljestyrka, inga mer fail, och de tre dagarna jag är ledig från skolan extra ägnas åt träning, och äta nyttigt som fan. usch, haha!

snacka om att hjärnan inte hann reagera, rätt kul när man ser det utifrån, fördröjd reaktion.. Men samtidigt surt, men wtf. Det får vara, för den här gången. Men aldrig mer.

"jag skulle kunna döda för den här kroppen!" och så äter du sockerkaka? idiot!

fem dagars ledighet

nu är skolfredagen slut, och sedan är jag ledig i fem dagar i sträck, så skönt ska det bli!!!

jag ska snart ta en tallrik gröt, vilket inte stod på planeringen, men jag känner att jag behöver detför att orka ut till hundklubben och hålla mötet. Så jag äter ingen middag, tar bara en frukt, när jag kommer hem istället. :) det blir nog bra. annars har dagen gått som planerat! eller nej just det, blev bara en banan till lunch, avocadon hann mamma sno innan jag hann paxa den ;)

i helgen ska jag äntligen träffa min pojkvän, och familjen ska tydligen äta ute imorgon, lunch, hoppas vi går till ngt fint ställe där man kan välja ngt nyttigt!!


stay strong, <3

morgoninlägg - award

fick en award av fina demia!


Det som ska göras när man får en award är:
*kopiera awarden från min blogg
*länka personen som du fått den av
*berätta sju saker om dig själv
*välj sju bloggar som du vill ge den till
*länka till dem
*lämna en kommentar i deras blogg med information om att du har gett dem en award.

1. Jag är 16 (född 93)
2. Jag har haft en nära vän en gång i mitt liv (hon "dumpade" mig när jag blev tsm med min pojkvän...
3. ... den som står mig närmst är min pojkvän, han vet allt, nästan
4. Jag har tävlat SM i lydnad med hund ett flertal ggr
5. liksom demia kan jag inte höger o vänster (tänker "vilken sida går hunden fot på... hmm... DEN! det är då vänster?" haha
6. jag försöker få mina föräldrar att tillåta att jag läser tvåan på distans, hatar min skola!!
7. det jag ser fram emot mest i livet är att få flytta hemifrån och starta ett "eget" liv

Sju bloggar jag vill tilldela award
(svårt det börjar bli!, tror inte dessa fått)
rasberrysmile hade redan fått
kitten
cherrycheeks
itstimeforthin
mittsmalaliv
supersizevssuperskinny
hade redan fått
dden sjunde... någon som känner att det vill göra, hinner inte leeeta mera!! :$

så här tänker jag idag;



dag ett - check!

Första dagen har gått perfekt!!
kom precis hem från gymmet där jag körde styrka 30 min och kondition 30 min, vilket var ungefär vad jag hann, massa plugg alltså, men jag är nöjd, det känns i kroppen! till middag åt jag två köttfärsbiffar med grillad paprika + cheme fraichesås! supergott, minimalt med kolhydrater, alltså har kosten idag sett ut exakt som jag planerade

planeringen inför imorgon ser ut såhär:
frukost: gröt med kanel + 1 glas mjölk
lunch: 1 banan + 1 avocado
mellanmål: 1 banan i yoghurt
middag: det som serveras i protein/grönsasväg
mycket bananer, råkar vara den enda mogna frukten vi har hemma just nu, fick hem ny frukt igår nämligen :)

känner mig supertaggad, imorgon ska gå bra, ska ut till klubben (brukshundklubben, tränar/tävlar med hund) en sväng på kvällen, vi har möte, då blir det pulsa i snön och antagligen ska väl hundarna på en sväng i skogen och hoppa runt, så det får bli fredagens motion!

nu ska jag läsa bloggar, innan jag börjar plugga ännu mera (om jag känner mig själv lär jag ge upp rätt snabbt o be till gud om att det ska gå bra istället ;P)

en sådan här superfast kropp utan minsta antydan till lovehandles skulle jag inte tacka nej till!


keep fighting, stay strong!♥

bra än så länge

kul med alla glada kommentarer när man loggar in! och peppande att läsa om era dagar, oavsett om det gått bra eller dåligt för en själv!

hittills har det i alla fall gått toppen idag, följt schemat till punkt och pricka, och ska till gymmet om tre timmar, hade även cirkelträning på gympan imorse, så där fick jag lite extra träning, även om det var väldigt flummigt så kan man ju hoppas att det gav något, haha :)

Nu tänkte jag sätta mig o läsa era bloggar innan jag pluggar någon timme, och sedan blir det hit the gym, dock är jag jävligt trött, haha, drömde mardrömmar hela natten om att min pojkvän dog, helt äckligt. Sen vågade jag inte sova.. jag som typ aldrig drömmer... gah!


stay strong, keep fighting!

edit: kom o tänka på att den dagen det är störst risk att jag failar är den helgdag jag träffar och sover över hos min pojkvän, min älskling är lite upptagen nuförtiden och vi hinner alltså bara ses över helgen, och då blir det mer fest än vardag när vi ses, han är söt o köper mitt favoritgodis etc. men from. nu ska jag alltså stå emot.. ska försöka snacka med han o se till att vi skaffar nyttigare godis, tex. fruktsallad, då kan ju han ha smält choklad o grädde till typ o jag äter bara vanligt.. det ska nog gå o lösa, hoppas jag verkligen haha




startmått och planering Torsdag

Nu har jag mätt mig och mina startmått blir således:
under bysten: 76 cm
tjockaste delen på magen
("bullen" & runt mina "love-handles"):
89,5 cm
låren(precis under rumpan)
: 54,5
är väl runt tjockaste delen runt magen och love-handlesen jag vill minska mest, usch!

Tänkte slänga in en planering gällande morgondagen också;
MAT:
frukost: havregrynsgröt + kanel
mellanmål:
1 päron
lunch: 1 surdegsmacka med ost (äcklig skit i skolan)
mellanmål: yoghurt + 1 äpple
middag: det som bjuds, men inga kolhydrater och en liten portion(blir som reload då jag äter detta målet efter o gymmat minst en timme, så det blir mest protein)
TRÄNING:
ca 1½ timme på gymmet (styrka hela kroppen, kondition)
8 min abs
lite extra ryggträning hemma


har ni några åsikter, ser det bra ut?
Det blir nog bra att inte dra ner dramatiskt på maten sådär första "riktiga" dagen på min diet, har en känsla av att det bara kommer sluta i hetsätning, allra troligast efter skolan, innan gymmet, vilket vore en hemsk start, så jag börjar så här, lite mjukt.

vem vill du vara på stranden i sommar?
stay strong, keep fighting ♥

Let's give it a shot

fandå, när jag skapade min nya blogg (fightforfitforfight.blogg.se), glömde jag att mitt mejlkonto är hackat och registrerade den på det, vilket gör att jag inte kan verifiera mejlen, vilket gör att jag inte kommer in på bloggen, så nu fick jag skapa en ny, igen.. FAIL. här är jag i alla fall!

Har läst så sjukt mycket gå-ner-i-vikt-bloggar den senaste tiden, då jag själv håller på med det, och kände att jag också ville vara en del av den världen någonstans. Men kunde inte börja skriva om ämnet i min gamla blogg, min pojkvän skulle reagera och mina vänner likaså, och det orkar man inte riktigt ta, faktiskt.

Så det blev en ny, fight for "fit for fight", strävan efter perfektion, som många andra. Tankarna och försöken har funnits hos mig länge, men sommaren 2010 kommer inte bli sommaren då jag misslyckas, så jag ger viktbloggandet en chans.

Jag tror på att äta mindre kolhydrater (vilket brukar betyda att jag utesluter dom totalt), mer protein och drar ner på mat överhuvudtaget, då detta har tidigare fungerat på min kropp :)

min drömkropp är väl någongting i den här vägen:
rumpan, magen



krävs en del träning för att nå dit också och min plan är att gymma, främst kondition (kommer börja springa ute också när den j*vla snön försvinner) men även styrka för att forma.
vi har ingen våg hemma (mamma är en sådan som tycker vikten är skitsamma) så jag kommer köra på mått, mäta mig varrannan vecka, under bysten, tjockaste stället på magen och låren (under rumpan)


hoppas jag kan få ta en liten del i eran värld, det verkar så sjukt härligt när ni peppar varandra, det peppar mig!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0