tårar och msn-pepp?

Idag brast det, här gick gränsen.
När min pojkvän klädde av mig fick jag panik, grät och drog på mig täcket - fyfan va äcklig jag är! Han blev skitorolig och ledsen o kramade mig o talade om hur mycket han tyckte om min kropp - det måste ju vara bullshitt?

Just nu känner jag mig helt uppgiven. Jag måste iväg till gymmet idag, men det får bli ikväll, efter middagen - dvs att det kommer bli typ efter åtta. segt. Men just nu orkar jag inte.
Jag fick välja middag idag, alla mina systrar borta ikväll, och jag valde lax och grönsaker, gott och nyttigt - efter det gym alltså.

Tänkte också meddela att jag nu har en Msn/mejl kopplat till den här bloggen, [email protected], adda den om ni vill snacka - det är ibland svårt att ha en konversation i kommentarfältet! :) vore skitkul om vi var några som kunde peppa på msn också - lite mer direkt kontakt!

detta är mina lår, som dom ser ut nu, i strumpbyxor - usch! (en glimt av min trasiga vinterjacka fick ni också) bilderna tagna idag på väg till pojkvännen..

Kommentarer
Postat av: Lucy

sv: Jodå, änsålänge har det gått jätte bra idag. Men man fruktar ju kvällen lite. Men nu ska jag ut till hästen och där går iallafall 2 timmar... sen när man kommer hem duschar man och sen är det typ läggdags.



Usch lilla vän, det där sammanbrottet hos pojkvännen var ju inte kul :-( Men jag vet hur det känns, har hänt mig med flera gånger. Så länge man har en stöttande pokvän, som jag är säker på att du har, så kommer det bli bättre.



Fight on!

2010-03-02 @ 18:00:43
URL: http://dontstandstill.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ursäkta, men om du tycker dina lår är feta så ska du se mina!



Gillar din blogg :)

2010-03-02 @ 18:03:46
URL: http://attganerivikt.blogg.se/
Postat av: skinnylove

absolut, kommer hålla er uppdaterade om pillrena:) btw, har addat dig på msn nu, på en vanlig msn, så du inte tror det är ngn konstig (alltså mitt riktiga namn) men mitt namn håller jag gärna för mig själv när jag skriver under skinnylove, så du vet:)

2010-03-02 @ 18:21:51
URL: http://skinnylove.webblogg.se/
Postat av: linn

dina bilder på benen peppade mig riktigt mycket, fråga mig inte varför det känns bara som om vi ungefär ser likadana ut i kropparna om man nu ska jämföra benen:) jag addade dig på msn nu med, mitt nammn är fult men gammalt, det är nog bäst att du vet det, haha:D btw jag gillar verkligen din blogg, du är riktigt duktig och skriver riktigt bra pepp, tack!!

2010-03-02 @ 18:34:10
URL: http://mindremat.blogg.se/
Postat av: evelina

snart är den här- juni, juli augusti allting kääänns så mycket lättare då;) hahaha. Nej varför vara neggo när man kan vara posso liksom;);)

varför åt helvete? teell me<3<3<3



Svara på msn då för fäään;);)höhööh

2010-03-02 @ 19:12:52
URL: http://evelinacraazy.blogg.se/
Postat av: Minimize me

Oj oj om jag skulle ha lår som dina! Mina är c. 10ggr större... Usch vad jag hatar mina lår:( Får skavsår på insidan av dem om jag har kjol på sommaren och inga leggings under... Hoppas så att det skall vara annorlunda nu i sommar!!

2010-03-02 @ 19:13:34
URL: http://minimizeme.blogg.se/
Postat av: alice.

Sv; Åh så snäll du är! Jag är ful, men det känns fint att höra ändå. Tack. Hundra gånger om.

2010-03-02 @ 21:17:15
URL: http://sommarregnsdans.bloggplatsen.se/
Postat av: cherry

sjukt fina lår babe !!! <3

2010-03-03 @ 16:17:43
URL: http://icecherry.blogg.se/
Postat av: Li. ♥

lillgumman , <3 ♥♥ hur kan du vara missnöjd me de där benen. jag skulle göra vad som helst för att byta med dig.. om du tkr att dina är det minsta stora så skulle du se mina. jag skulle aldrig någonsin ens våga lägga upp bilder på dem här !! ♥♥



fortsätt kämpa <3 . du är SUPER duktig !!!!

2010-03-04 @ 12:28:53
URL: http://slutaaldrigkampa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0